Geboren in 1937 in Eindhoven. Het creatieve en artistieke zat er al vroeg in, maar het schooladvies 'kunstacademie' werd thuis omgebouwd naar 'eerst een vak leren en de kost kunnen verdienen'. Zo kwam ik terecht in het technisch onderwijs. Vanaf 1993 ben ik fulltime werkzaam aan mijn artistieke ontwikkeling.

 In de vroege jaren tachtig heb ik het tekenen en schilderen weer opgepakt. Dat doe ik nog steeds, met een voorkeur voor portret en model. Het riep mijn belangstelling op voor een volgende stap: het driedimensionale werk, het model- en kopboetseren.

Met een zelfgemaakte zeilboot heeft ons gezin tientallen jaren de vakanties varend doorgebracht. Met als gevolg getekende en geschilderde havengezichten, recent de zeefdrukken op zeekaarten en ook ruimtelijk werk zoals scheepswrakken, steigers, hutjes e.d.

Het is een uitdaging om de uiterste mogelijkheden van het materiaal te onderzoeken, om tot de grenzen van het haalbare te gaan. 

 Naar aanleiding van het bouwen-met-strips van de wrakken ontwikkelden zich nieuwe richtingen. Het vormgeven door middel van wat ik 'netwerk' noem en het gebruik van het vrijere 'raster'. In het raster ontstond, na een chaotisch begin, een geordende structuur, die ik graag gebruik bij mijn geometrische objecten. 

 De uiteenlopende vormen van mijn werk inspireren elkaar. Het gelijktijdig werken aan verschillende objecten en met diverse materialen geven een verfrissende afwisseling, waardoor ik me enthousiast blijf ontwikkelen. De laatste tijd maak ik met plezier zijsprongen naar absurditeiten, zg folies. Weer iets anders is de installatie "De Droom van een Wrak".

Via deze website wil ik u graag kennis laten maken met enige van mijn werken. 
Alle getoonde werken zijn unica, met uitzondering van de geitjes en varkens.

Exto-interview: http://www.exto.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=20&t=3270